1. NBA 2K komt morgen naar vr-brillen

NBA 2K komt morgen naar vr-brillen

2K Games heeft vandaag NBA 2KVR Experience aangekondigd, een basketbalgame voor de vr-brillen PlayStation VR, HTC Vive en Samsung Gear VR.

De game is vanaf morgen te downloaden voor de brillen voor 14,99 euro en laat spelers verschillende uitdagingen en minigames gebaseerd op basketbal spelen. Met basketballer Paul George stappen spelers op het veld in het stadion van de Indiana Pacers om daar hun skills te oefenen.

"Ons team kijkt constant naar nieuwe manieren om unieke, leuke ervaringen voor gamers te vinden", aldus Greg Thomas van ontwikkelaar Visual Concepts. "NBA 2KVR maakt onze franchise nog toegankelijker voor fans en laat ze nieuwe skills testen in vr-uitdagingen."

Hieronder is een trailer te zien.


Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Minigames… Dat hele PSVR krijgt steeds meer een hoge EyeToy gehalte. Op papier klinkt het fantastisch. Uiteindelijk blijft het bij een leuke gimmick van een half uurtje.

  • Daar begint het wel op te lijken. PSVR mist al redelijk wat logische functies, en dan blijven games games ook nog uit. Maar wie weet, het is nog jong

  • Ik denk dat het alleen maar vanzelfsprekend, en slim, is van ontwikkelaars om met kleine dingen te kijken wat werkt, wat de beperkingen zijn en om af te tasten wat gamers nou eigenlijk leuk vinden om te doen in VR. Je kunt wel meteen aan grote, ambitieuze projecten gaan werken en deze voor de volle mep in de winkels gooien, maar als niemand het speelt omdat het niet leuk is of niet werkt, zit je met de spreekwoordelijke gebakken peren.    Vooral een sportgame wordt toch erg lastig in VR. Helemaal als je ziet hoe makkelijk sommige mensen nu al misselijk worden. Elke beginfase is trial and error.

  • True, voor mij werkt alleen de andere kant hhaha. Sowieso dat er geen 3d wordt ondersteund is een zwaar winpunt van de psvr, waardoor ik eigenlijk al zeker weet dat ik op de volgende generatie wacht :$ deze minigames zijn leuk, maar je zou verwachten dat Sony toch wel iets meer zou stimuleren voor een of twee full games in de decemberperiode

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren