1. SteamWorld Dig 2 komt fysiek naar PS4 en Switch

SteamWorld Dig 2 komt fysiek naar PS4 en Switch

SteamWorld Dig 2 krijgt deze lente een fysieke release op zowel Switch als PlayStation 4.

Een preciezere releasedatum is er nog niet, maar dat de fysieke editie zowel in Europa als de Verenigde Staten verschijnt is wel bekendgemaakt. Deze editie moet naast een disk of cartridge ook een poster met twee kanten en om te draaien coverart bevatten.

Steamworld Dig 2 draait net als het origineel om mijnbouw. Spelers kruipen in de huid van een robot genaamd Dorothy die zich een weg baant door een ondergrondse wereld om grondstoffen te verzamelen, terwijl ze vijanden verslaat. Het vervolg werd kritisch positief onthaald.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Ik ben een verzamelaar van Fysieke games en baal hier toch van. Tot aan het Switch tijdperk kocht ik vrijwel nooit games digitaal maar de aanbieding in de eShop halen me nu toch vaak over. Vervolgens komen veel van die games 3 tot 6 maanden later alsnog fysiek naar de winkel en (als ik de game wil, zoals met Rocket League (oke, dat was mijn ongeduld want ik wist dat ie ook fysiek zou verschijnen in de toekomst)) geef ik dus dubbel zoveel geld uit voor (vaak) Non-AAA games… Voel me net een geit… mehhh…

 • Hier hetzelfde. Daarom wacht ik de helft van de tijd even met het kopen van een digitale game.

 • Ik wacht op de fysieke Switch versie van Stardew Valley.

 • Geduld is een schone zaak Rika ;-)

 • Ja ik koop ook spellen dubbel op de Switch…
  En op andere consoles kwam dat nooit voor..
  Maar het voordeel van het dubbel hebben.. is wel dat ik niet steeds hoef te pulken aan dat kleine klepje van de Switch.. :)

 • @Michel, precies! En dan denk je lang genoeg gewacht te hebben en dan wordt er toch weer een fysieke release aangekondigd. >(
  @Don, Ohja, die zal er vast ook nog gaan komen.
  @One, Hahaha, niet mijn beste eigenschap :P
  @Deftones, Hahaha, yepppp, wij geven 30 euro uit aan het niet hoeven pulken aan het klepje, shieeeeeet, XD

 • Toch even aanschaffen deze fysieke versie voor de Switch

 • Momenteel deel 1 aan het kapotspelen op de Switch. Deze ga ik dan wel in de "echte" winkel halen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren