1. Treyarch werkt aan de nieuwe Call of Duty voor dit jaar

Treyarch werkt aan de nieuwe Call of Duty voor dit jaar

Treyarch is de studio die aan de nieuwe Call of Duty voor dit jaar werkt. Activision Blizzard heeft dat bevestigd.

Dat gaf de uitgever aan tijdens een gesprek met investeerders. De game moet het vierde kwartaal van dit jaar verschijnen. Activision "kan niet wachten om meer te delen" over de titel.

Treyarch is de ontwikkelaar van de Call of Duty: Black Ops-games. Afgelopen week ging het gerucht al dat dit jaar Black Ops 4 zou verschijnen, die zich meer in de huidige tijd zou afspelen in plaats van de verre toekomst. Dit is echter nog niet bevestigd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Ik hoop het, lekker verder met de enige echte zombies!

 • Meen je dat nou? Wat is er nu leuk aan elk jaar een nieuwe CoD? Dit melken begint echt heel kut te worden. En iedereen blijft die meuk maar halen… bizar!

 • De zombies in de Black ops series worden vaak meer geliefd dan de rest van de game. En dat is eind dit jaar 3 jaar geleden en hoop dat we met zombies verder gaan in het verhaal van Richtofen Dempsey Nikolai en Takeo.
  Vaak laat ik het hele online gebeuren links liggen na een paar dagen.

 • Begrijp maar niet wat mensen leuk vinden aan de zombie mode. Waves van zombies en dat is het zon beetje.

 • Daar gaat het dus fout. je kan zombie levels uitspelen. En dat vereist filmpjes, hints, etc bestuderen, en heel veel oefenen.
  Je speelt met 3 andere vrienden.  Mocht je je erin willen verdiepen,
  Hier een voorbeeldje, deze map hadden wij pas na 2/3 maanden uitgespeeld:
  https://www.youtube.com/watch?v=v3v_I…

 • Zombies heeft inderdaad meer diepgang dan alleen maar waves doen. Ik zou zelf deze CoD ook weer kopen als er een zombie story in zit met de originele 4 characters. Zeker als ze mooie maps maken met coole wapens als Der Eisendrachen.

 • @ShadowHunterrX
  Dat is nou waar ik jou ga corrigeren.
  Alleen waves volhouden nou ik dacht het niet.
  De zombies ervaring is heel breed wat dacht je van de moeilijke verhaallijn easter eggs uitvoeren door middel van puzzels en hints.
  Bepaalde super wapens bouwen en upgraden doormiddel van hints enzo.  Nee het is niet alleen waves volhouden. :)

 • Amen! Zin in Robskee! Hoop inderdaad op het vervolg van de verhaallijn met onze 4 characters.  @ShadowHunterrX
  Zoals de rest al zegt; tegenwoordig heeft het veel meer diepgang. Kijk alleen al naar alle shit die je in een fantastische map als Der Eisendrache kan doen en je kijkt je ogen uit hoe vet het is.

 • Ik had liever een nieuwe Modern Warfare gezien, iemand zei al tegen mij dat als ik logisch zou nadenken dat het niet mogelijk is, iets wat ik nog steeds niet snap?

 • Dat gaat niet want het bedrijf Treyarch werkt niet aan de Modern Warfare serie. Treyarch heeft Black ops 1, 2, 3, en World at War gemaakt.  Infinite Ward heeft de Modern Warfare series en de Infinite Warfare serie gemaakt.  Sledgehammer games heeft Advanced Warfare en nu WW2 gemaakt. (en volgens mij meegeholpen aan MW3)  Door 3 bedrijven aan COD te laten werken krijgen ze elk jaar een game af waar dus 3 jaar over gedaan wordt.

 • Het gaat wel, aangezien ze gewoon eigendom van Activision zijn. Het is onwaarschijnlijk, aangezien het niet de eigen subfranchise van de studio is, maar het kan.  Ik zou een nieuwe Moden Warfare met open armen ontvangen. :-)

 • Nieuwe MW zou wel een logische zijn voor 2019.

 • MW2 was naar mijn mening de beste COD ooit, als ze daar een remaster van uitbrengen dan koop ik hem meteen!

 • Ja natuurlijk KAN het. Ik bedoel hiermee dat het heel onwaarschijnlijk is.

 • Weet ik genoeg, voor mij geen COD meer na Modern Warfare, ik heb echt genoten van COD vanaf Call of Duty 2 wat ik persoonlijk de beste vond als het gaat om de oudere oorlogen en MW vond ik het beste als het gaat om de huidige tijd.

 • Batallion kopen. ;-)

 • Robskee, het kan een ook een ww1 game worden? Dat ze terug gaan in de tijd van de zombie crew. Of de zombie word middeleeuwen. Want het eindigde met de crew in die tijd?  Maar ik hoop de crew weer terug is :) met veel puzzels en een goeie story, zoals de afgelopen BO serie

 • En hopelijk op een nieuwe engine want de grafisch kan COD echt niet meer en dan heb ik het over de MP

 • Niet dat COD mij iets interesseert… WW2 MP ziet er niet geweldig uit (meegekeken bij vrienden), maar 'kan echt niet meer' vind ik overdreven…  En als ik COD kan bashen dan doe ik het wel hoor, trust me. Dus ik meen wat ik hier zeg. :)

 • Als je CoD kan bashen doe je dat omdat? Ik heb alleen kritiek als het in mijn ogen terecht is, niet omdat ik niet van een game houdt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren