1. Twitter-pestkoppen krijgen in de toekomst een ban op Twitch

Twitter-pestkoppen krijgen in de toekomst een ban op Twitch

Aanpassingen aan het Twitch anti-pestbeleid nemen ook actie tegen hatelijke opmerkingen op andere media.

Op hun blog liet Twitch weten dat ze hun bedrijfsbeleid met betrekking tot pesten en hatelijke commentaar bij gaan spijkeren. Volgens fans zijn sommige richtlijnen "niet duidelijk genoeg of, in sommige gevallen, niet krachtig genoeg om orde te houden in deze veranderlijke omgeving". Bovendien zou het te lang duren voor Twitch actie onderneemt. Om deze reden gaan ze hun beleid en het proces voor admins aanpassen.

Hatelijk commentaar kan resulteren in een schorsing. Bovendien zullen admins kijken naar pesten op andere media zoals Twitter. Als gebruikers andere media gebruiken om iemand op Twitch lastig te vallen zal dit gezien worden als een overtreding van het beleid. Bij deze overtreding wordt getracht rekening te houden met de context waarin opmerkingen gemaakt worden.

Ook wordt het beleid voor moderators in zijn geheel aangepast om seksuele content tegen te gaan. Hiervoor wordt er gekeken naar "contextuele elementen zoals de stream-titel, camerahoeken, emotes, panels, kleding, overlays en chat moderation". Deze content is verboden op Twitch omdat er bezoekers zijn van alle leeftijden en culturen.

Alle veranderingen zijn te vinden onder de gemeenschapsrichtlijnen . De regels gaan in op 19 februari om 18.00. Tot die tijd worden de oude regels gehandhaafd. Gebruikers moeten clips en VODs die niet in overeenstemming zijn met de nieuwe regels verwijderen voor het nieuwe beleid ingaat.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

  • "Deze content is verboden op Twitch omdat er bezoekers zijn van alle leeftijden en culturen."
    Al die snowflakes moeten goed bescherm worden.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren