1. Spelers lijken nóg echter in PES 2018 na nieuwe update

Spelers lijken nóg echter in PES 2018 na nieuwe update

Konami heeft een derde Data Pack uitgegeven voor Pro Evolution Soccer 2018 die een flink aantal spelers er nog realistischer uit doen zien en nationale teams hun nieuwe tenue laat gebruiken.

Door Data Pack 3 zien de spelers van Liverpool, Valencia en AC Milan er nu nog realistischer uit dan voorheen. Verder hebben Lionel Messi, Luis Suárez, Philippe Coutinho, Nélson Semedo en Paulinho van FC Barcelona en Mauro Icardi, Roberto Gagliardini, Borja Valero en Dalbert Henrique van Inter Milan een upgrade gekregen zodat de speler er bijna als twee druppels water uitzien vergeleken met het echte leven.

Naar aanleiding van het wereldkampioenschap voetbal 2018 dat 14 juni in Rusland van start gaat voegt de Data Pack van een aantal landen hun gloednieuwe nationale tenues toe aan PES 2018. Zo kunnen spelers nu het tenue van Duitsland, Japan, België, Colombia, Uruguay, Spanje, Italië, Noord-Ierland, Argentinië, Wales en Tsjechië gebruiken.

Verder voegt Data Pack ook een aantal nieuwe voetbalschoenen, vier van Adidas, drie van Nike en twee van het merk Puma, en twee voetballen, Uhlsport Elysia 2017/18 en Adidas UCL Finale Kiev, toe aan het spel.

Onlangs maakte Konami nog bekend dat een van de beste Nederlandse voetballers allertijden toegevoegd zal worden aan PES. Spelers kunnen binnenkort voetballen met Johan Cruyff.

Dit artikel delen

Over de auteur

Bob van der Laan Speelt voornamelijk op PS4. Gek op games als Fifa, GTA, Assassin's Creed, Fortnite: Battle Royale, CoD, BF, Rocket League, Football Manager, Uncharted en Far Cry.

Reacties

 • Noord-Ierland en Wales gaan niet eens naar het WK toe….dus waarom geen Italië of Nederland? Aangezien VK geen/amper PES speelt.

 • Wij gaan ook helemaal nergens heen…

 • Het logo van Adidas verraadt waarom Nederland (Nike) en Italië (Puma) ontbreken.

 • Wat een onzin, Brazil heeft ook shirts van Nike! Nike zit er gewoon in. Omdat er toevallig enkel Adidas staat op de foto.

 • Ik had over het plaatje Luuk. Adidas is duidelijk de sponsor van deze dlc. Gratis reclame.  Nu is de vraag of de twee jaar oude Nike en Puma tenues van Brazilië en Italië ook een update krijgen.  Peace

 • Ik vind het feit dat ze Cruyff toevoegen een mooi eerbetoon. Heel tof!

 • Konami kan hun tijd beter besteden aan interessantere gamemodi en een volwassener interface wat meer bij de tijd is. Als je PES opstart heb je het idee een game te spelen uit de vorige eeuw. Als de gameplay van FIFA acceptabel was zou PES helemaal meer geen bestaansrecht meer hebben.

 • Ze mogen ook wat aan het commentaar doen, het is echt om te janken zo slecht.

 • Wat een azijnpissers hier. Het commentaar is vrij standaard. Maar bij fifa komt het na een paar potjes ook allemaal op hetzelfde neer. En SPN20Dutch. Pes bijft gewoon altijd baas. Iss was al koning op de ps2, Fifa heeft alles af gejat. Maar de gameplay gaan ze nooit evenaren, als Fifa de gameplay had van Pes, dan kocht ik elk jaar Fifa!
  Masterleague en alles zat er in de jaren 90 al in. Fifa zal altijd beter verkopen, omdat het zo gehypte game is en echt een mainstream game is. Pes is gewoon voor de mensen die echt van voetbal houden. Het voetbal is zoveel dieper. Ik speel liever lekker pesleague, en online toernooien dan boring gamemodes. Maar goed. gelukkig dat Fifa er is. Fifa voor de simpele mainstream, Pes voor de pro`s.

 • champions hoe gaat het gozer geniet je van je c7 ik zag je op tweakers :P

 • De tenue van Nigeria (Nike) is de allermooiste WK tenue imo.  https://qzprod.files.wordpress.com/20…

 • De tenue?…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren