1. Twitch prime members krijgen gratis personages in Fortnite

Twitch prime members krijgen gratis personages in Fortnite

Twitch Prime members kunnen twee gratis personages en een glider claimen voor het spel Fortnite. De twee personages die geclaimd kunnen worden zijn Sub Commander en Havoc. Daarnaast krijg je ook een glider die gebruikt wordt door Havoc. De personages zijn speelbaar in zowel de battle royale-modus als save the world-modus.

Om de twee personages vrij te spelen, moet je naar de website van Epic games gaan en je Twitch account linken met die van Epic Games. Vervolgens kan je de loot via de website opeisen. Je moet natuurlijk wel een Twitch prime-abonnement hebben. In een tweet laat Twitch een aantal screenshots zien om nog duidelijker te maken welke stappen je precies moet volgen om de loot te claimen.

Speel je nou Fortnite: Battle Royale op pc of PlayStation 4, en wil graag met je vrienden van het andere platform gamen? Bekijk dan snel de special van onze vrienden van Gamer.nl waarin alles duidelijk staat uitgelegd.

En wil je weten wat je het beste kan doen tijdens het spelen van Fortnite: Battle Royale? Check dan ons tips-artikel om de Victory Royale-titel binnen te halen .

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Wazigg..

  • Boeiend, die cosmetische meuk.

  • And that's how they reel you in…    Free-to-play mijn kont…    Ach ja, veel plezier met je nieuwe t-shirt. Toch fijn voor alle schapen die er mee in zitten hoe ze zich presenteren naar anderen toe.    Op naar de 300.000.000 Dollar per maand!

  • jer

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren