1. Blizzard hint mogelijk naar Diablo 3 voor Switch

Blizzard hint mogelijk naar Diablo 3 voor Switch

Blizzard brengt mogelijk Diablo 3 naar de Nintendo Switch, zo blijkt uit een Tweet.

In het bericht op Twitter is alleen een korte video te zien waarin een nachtlampje van het Diablo-monster is te zien die uit wordt gezet. Een lichtschakelaar wordt in het Engels een 'switch' genoemd. De enige tekst die bij de video staat is 'sweet dreams'.

Het is niet bevestigd dat Blizzard hiermee bedoeld dat Diablo 3 naar de Switch komt, maar zonder enige andere informatie is het wel de conclusie die de meeste fans trekken. Daarbij gingen er al eerder geruchten over een Diablo-game voor de Switch, al is dit nooit bevestigd. De laatste game die Blizzard naar een Nintendo-console bracht was Starcraft voor de Nintendo 64.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Ik heb helemaal geen noodzaak diablo 3 weeeeeeeer vanaf moment 1 te spelen, maar twitter gaat helemaal los. Heb liever diablo 4.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren