1. Square Enix blaast nieuw leven in Valkyrie Profile: Lenneth

Square Enix blaast nieuw leven in Valkyrie Profile: Lenneth

Square Enix heeft een teaser online gezet van de rpg Valkyrie Profile; Lenneth.

In de video wordt niets uitgelegd. Er wordt alleen in de beschrijving van de video gemeld dat "de Godin in 2018 komt". In de video zelf wordt "komt binnenkort" gezegd.

Valkyrie Profile: Lenneth verscheen in 2006 op de PSP. Het was een overzetting van de originele Valkyrie Profile, dat in 1999 op de PlayStation verscheen. Het betrof een populaire rpg gebaseerd op Noorse mythologie.

Het is nog niet bekend wat Square Enix van plan is met de titel, of dat het om een remaster, remake of simpele overzetting gaat. Square Enix-CEO Yosuke Matsuda meldde onlangs wel dat het bedrijf van plan is oudere titels van een reboot te voorzien op de Switch. Aan de andere kant heeft het bedrijf onlangs Secret of Mana naar PlayStation 4 en Vita gebracht, alsmede Chrono Trigger naar pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Aub geen mobile port

  • Dit.
    PC, Switch, andere console is wel prima.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren