1. Ranked modus van Hearthstone heeft bug, Blizzard haalt modus offline

Ranked modus van Hearthstone heeft bug, Blizzard haalt modus offline

Dankzij een bug in de ranked modus van Hearthstone is Blizzard genoodzaakt deze modus tijdelijk offline te houden.

Mensen die proberen in te loggen in de ranked modus, krijgen een error message die onder dit nieuwsbericht te zien is. Het probleem doet zich voor sinds gisteren de season of play van maart online kwam, waarin de progressie die spelers boeken in de ranked modus wordt aangepast.

Aangezien dit niet goed werkte, heeft Blizzard de ranked modus tijdelijk offline gehaald. "We zoeken uit wat er aan de hand is en hebben tijdelijk de ranked modus uitgezet in de regio waar het seizoen is begonnen, waar nu China, Azië en Europa onder vallen", aldus het bedrijf op Battle.net. Inmiddels zijn er meer dan 24 uur verstreken en wordt er nog altijd aan het probleem gewerkt. "We laten het spelers weten wanneer we een oplossing hebben. Bedankt voor je geduld."

De aanpassingen in de ranked modus zetten alle spelers vier ranks terug aan het begin van elke maand. Dit moet het gemakkelijker maken voor de spelers van hoog niveau om dit niveau vast te houden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Het probleem is opgelost en dat niet alleen want iedereen krijgt volgende week 3 gratis kac packs. Thx blizz.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren