1. Battle royale-game Darwin Project naar Early Access en Xbox Preview

Battle royale-game Darwin Project naar Early Access en Xbox Preview

Vanaf 9 maart kunnen spelers via Steam Early Access en Xbox Game Preview aan de slag met de door indie-ontwikkelaars ontwikkelde battle royale-game Darwin Project.

De game werd afgelopen E3 onthuld en heeft sindsdien meerdere bèta's gehad, zoals in onderstaande video te zien is. Daarin wordt ook meer uitgelegd over het spel. De game is hier op Steam te vinden.

De multiplayershooter heeft random spawns en een speelgebied dat constant kleiner wordt. Uniek is dat spelers alleen een boog hebben, maar men kan diverse soorten speren maken. Ook kunnen er vallen worden gezet met verzameld materiaal.

Tien spelers doen mee aan een multiplayerpotje, maar één speler is de Show Director. Hij of zij bestuurt een drone die invloed heeft op hoe de wedstrijd verloopt, bepaalde buffs geeft aan spelers en bepaalt welke zones van de map afgesloten worden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Soort Hunger Games, vet!

  • Lijkt op een combinatie van Fortnite en Overwatch.

  • Betwijfel of deze game grote spelersaantallen gaat krijgen, maar dingen die ze zeggen maken wel veel sense. Idd de Hunger Games vibe :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren