1. Youtuber bouwt gigantische Nintendo Switch

Youtuber bouwt gigantische Nintendo Switch

De Youtuber, My Mate VINCE heeft op een creatieve wijze een grotere versie van de Nintendo Switch gemaakt. Dit prototype is samengesteld uit powerbanks en een kleine tv.

De youtuber heeft dit prototype gemaakt van dingen die hij nog in huis had rondslingeren. De XL-Switch bestaat uit twee powerbanks en een kleine HD ready LED-tv. Het geheel is aan elkaar gemaakt met wat klittenband. Om de grotere versie te kunnen besturen haalde de youtuber de railing van de Joycon-grip en monteerde hij deze op de zijkant van de tv.

My Mate Vince zegt dat als zijn video populair wordt hij een betere versie maakt van dit prototype. Dan wordt er een betere tv gekocht en het geheel wordt beter afgewerkt. Ook wordt er dan een sleeve gemaakt zodat daar gemakkelijk de Switch in geschoven kan worden.

De Switch is momenteel een jaar uit en is in 2017 14,86 miljoen keer verscheept. Nintendo verwacht 17,74 miljoen Switch-consoles te verschepen tegen eind maart.

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

  • Haha dit is wel grappig..

  • Wat een mongool!

  • niet eens met je woorden wel eens met wat je bedoeld.

  • Haalt wel een beetje het idee achter de hybride functie weg..

  • Haha, inderdaad, waarom zou je dit willen?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren