1. Nieuwe uitdagingen in Battefield 1 zijn bijna onmogelijk

Nieuwe uitdagingen in Battefield 1 zijn bijna onmogelijk

De uitbreiding van Battefield 1, genaamd Apocalypse heeft naast nieuwe maps en wapens ook een ander extraatje. Zo kan de speler dog tags vrijspelen, maar dat blijkt vrijwel onmogelijk.

De dog tags zijn zes uitdagingen die wordt vrijgespeeld wanneer de speler vijf van de zes uitdagingen haalt. Zo is een onderdeel van de dog tag Looming War, dat de speler 25 kills behaalt met de Dud Club zonder dood te gaan. De Dud Club is een kapotte steelhandgranaat en het is de bedoeling met deze blindganger je tegenstander neer te knuppelen. Om dat voor elkaar te krijgen moet je de tegenstander soms wel 3 keer slaan. Om met deze Dud Club 25 kills te halen in één leven, is dus erg moeilijk.

Bij de dog tag genaamd The Creeping Death is het de bedoeling om een Behemoth te vernietigen met een klein handgeweer, genaamd de Kolibri. Een Behemoth is een groot voertuig, zoals de Zeppelin L30, die tijdens de veldslag verschijnt wanneer een team aan de verliezende hand is.

Daarnaast bestaan er ook nog de dog tags The Suffocating Pestilence en The Withering Famine. Bij de eerste moet een speler een tegenstander vermoorden met een headshot op een afstand van 1000 meter of meer. De laatste verplicht de speler om een vliegtuig neer te halen met behulp van een struikeldraadbom.

Zoals een video laat zien is het niet onmogelijk om een headshot te krijgen van 1000 meter of meer. Zo weet Dothraki-Shadow een headshot te geven van 1063 meter. Deze headshot is wel van te voren klaargezet.

Bij de Apocalypse-uitbreiding zitten onder meer vijf nieuwe maps. Passchendeale, Caporetto, River Somme, Razor’s Edge en London Calling. Ook voegt de uitbreiding drie nieuwe wapens toe. Zo kan je spelen met Meat Cleaver, RSC SMG AA Rocket Gun en de Revolver MK VI. Als laatste kan je ook stappen in een nieuw vliegtuig, genaamd Hansa Brandenburg GI.

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

 • Een echte uitdaging dus!

 • Ahh ok. Ik hoop dat je de dog tags ook kunt kopen!

 • En waarom dan als ik dat mag vragen???
  De dog tags voegen namelijk helemaal niks toe aan de game en je hebt er ook niks aan. Zal mij een worst wezen deze uitdagingen :P

 • Hij meent niet wat hij typt.

 • Sneer richting microtransacties. Zolang er mensen zijn die alles kopen, zal het blijven….helaas :(

 • Die medals zijn een uitdaging. Daar ga ik wel voor

 • Die dog-tags interesseren me niet zo veel.
  Wat is de waarde ervan vind ik niks altijd zo gevonden sinds dat ik vanaf bad company 2 speel.
  Any way ik moet wel nog de wapens unlocken.

 • De vereisten om wekelijkse medailles en wapens te ontgrendelen vond ik in de basis game en voorgaande DLC al zo belachelijk dat ik vrij snel met Battlefield 1 klaar was. Ze forceren je om met de meest kutte wapens de meest kutte capriolen uit te halen zodat je een ander specifiek kut wapen unlockt en dan begint het circus opnieuw.

 • Die dog tags zijn dan gewoon puur optioneel, maar ik vond het wel lachen om de uitdagingen te doen die je perks gaven en ze waren ook niet bijzonder moeilijk zoals de uitdagingen met deze dogtags :p  Sowieso vind ik Battlefield 1 een van de leukste en beste Battlefields so far!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren