1. For Honor krijgt vandaag dedicated servers op consoles

For Honor krijgt vandaag dedicated servers op consoles

De consoleversies van For Honor ontvangen vandaag dedicated servers.

De pc-versie van Ubisofts game ontving vorige maand al dedicated servers, maar in de loop van vandaag is de game op consoles aan de beurt.

Deze toegewijde servers moeten er voor zorgen dat spelers zelf geen multiplayerpotjes hoeven hosten en dus ook niemand een klein voordeel heeft qua snelheid. Spelers van de pc-versie van het spel hebben een verbetering in de kwaliteit van multiplayerpotjes waargenomen sinds de aanpassing.

For Honor is al geruime tijd beschikbaar voor pc, Xbox One en PlayStation 4, maar Ubisoft blijft de game ondersteunen. Onlangs verscheen nog de Age of Wolves-uitbreiding.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Laatst weer is opgepakt. Game is stukken beter dan negen maand geleden. Er zitten nog een wat reworks voor een aantal characters in de pijpleiding. Benieuwd hoe die gaan uitpakken. De gene die al een rework hebben ontvangen zijn iig met stappen vooruit gegaan. Nu nog n paar extra modes erin en dan is t smullen.

  • Het concept was altijd heel tof vond ik, maar door de slechte verhalen heb ik hem nooit gekocht. Misschien toch leuk om dan een keer voor een klein prijsje ergens te halen.

  • In dat geval kan ik m je zeker aanraden. T gaat alleen nog maar beter worden. Game zit wel vol met microtransacties. Je kan alles kopen door te spelen, maar de grind is behoorlijk. En de leercurve is behoorlijk steil, maar zodra je t een beetje door hebt en wat tijd in één of een aantal characters hebt gestoken is t fantastisch.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren